Schalk Talk | BMW X5 45e - BMW X6 M50i

Wanneer je op zoek bent naar een luxe, grote en verfijnde SUV, dan is de kans aannemelijk dat je de BMW X5 en X6 tegenkomt. De beide modellen zijn enorm degelijk gebouwd, zijn luxueus en zitten volgestopt met alles wat je ooit nodig zal hebben in een auto. De auto’s hebben een hoop verschillen maar hebben ook zeker een hoop overeenkomsten. 

Wanneer je op zoek bent naar klasse en de beste prestaties, dan is de BMW X6 de betere keus. Nu heeft in onze test de X6 sowieso betere prestaties omdat deze de 4.4L V8 met 530PK en 750NM tot zijn beschikking heeft. 

De BMW X5 45E beschikt over een 6-cilinder benzine motor die geholpen wordt door een elektromotor. Gecombineerd levert dit de X5 394PK en 600NM.


Ben je nu meer op zoek naar een praktische oplossing is de BMW X5 de betere keus. De X5 heeft geen aflopende daklijn die de X6 wel heeft, dit betekend dat je achterin de X5 meer ruimte hebt. Zowel hoofdruimte als kofferbak ruimte. Beide auto’s zijn luxueus, bieden comfort en zitten vol met technologie die het rijden in de auto’s zo aangenaam mogelijk maakt.

Wanneer je meer wilt zien van deze twee auto’s, bekijk dan onze Schalktalk. Hierin zullen wij de auto’s nog wat beter bekijken.